Genips Logomenu
Homepage

Waar kunnen we je mee helpen?

Digital Product Agency met een passie voor het creëren van websites en webshops. Wij leveren onze producten zo op, dat je geen technische kennis nodig hebt. Wel zo handig toch?

Onze aanpak —

Wij maken complex
simpel en efficiënt

Verkennen

Samen met jou gaan we op zoek naar de beste manier jouw project tot een succes te maken.

Ontwerpen

Wij maken ontwerpen om iets gemakkelijker te maken. We vinden het geweldig om voor een complexe opdracht een simpele oplossing te vinden.

Development

We gebruiken de nieuwste technologieën en bouwen efficient en flexibel, zodat het ook voor jou te begrijpen is.

Verbeteren

Een ontwerp is nooit af en we willen altijd helpen om te zoeken naar verbetering.

Project De MultiCulti Coach
november 2020
De MultiCulti Coach

Mahmoud Aznabet is de eigenaar van De MultiCulti Coach, hij richt zich op drie doelgroepen: zorgprofessionals, hoogopgeleiden met een migratie achtergrond en (aanstaande) vaders. Maar nog veel belangrijker: Mahmoud staat voor diversiteit, inclusie en persoonlijkheid. Dit moest door de complete website de uitstraling worden. Een moderne website en een persoonlijke touch.

design, development, branding
Ontdek de website
Project Studio Schneemann
juli 2020
Studio Schneemann

Studio Schneemann is een kunststudio door Diederik Schneemann. Voor Schneemann hebben we een nieuwe website mogen ontwerpen en ontwikkelen. De kunst op de website staat centraal en wordt ondersteund door een heldere navigatie en animaties.

design, development
Ontdek de website
Project Verhuisbus Groningen
oktober 2020
Verhuisbus Groningen

Verhuisbusgroningen.nl verhuurt verhuisbussen in de omgeving van Groningen. Voor deze website hebben we de SEO een flinke boost gegeven, waardoor de website meer verkeer en verhuuraanvragen ontvangt. Daarnaast hebben we de contactformulieren met een API gekoppeld aan Google Sheets, zodat het bedrijf meer overzicht heeft in de huuraanvragen.

design, development, SEO, API integratie
Ontdek de website
Project Step Events Webshop
oktober 2020
Step Events Webshop

Step Events heeft een fysieke winkel midden in het centrum van Amersfoort. Daarnaast zijn ze ook de eigenaar van de webshop, step-kopen.eu. Voor deze webshop zijn wij aan de slag gegaan met conversie optimalisatie, waar we onder andere gebruikmaken van a/b testen om de hoogst haalbare conversie te behalen.

conversie optimalisatie, a/b testen, ecommerce tracking
Ontdek de webshop
Project CrossBizz
augustus 2020
CrossBizz

CrossBizz is het bedrijf van Chris Bos. Chris is een gedreven communicatietrainer en werd door Corona verplicht om eens goed naar z’n website te kijken. Hij heeft met ons zijn schetsen en ideeën gedeeld en het was vervolgens aan ons om er een gebruiksvriendelijke website van te maken.

design, development
Ontdek de website
Project Bouwreclame Webshop
november 2020
Bouwreclame Webshop

Bouwreclame.shop is een web2print webshop waar je allerlei soorten prints kunt bestellen. Voor deze webshop hebben wij een ecommerce tracking gebouwd, door middel van de nieuwe Google Analytics 4 en Google Tag Manager. Daarnaast kijken we samen met de eigenaar naar het verbeteren van de conversie en optimaliseren van de snelheid.

development, ecommerce tracking
Ontdek de webshop