Genips Logomenu
services

Webapplicaties

Moeilijke dingen simpel maken.

Je staat voor een digitale uitdaging: grote bestanden verwerken, een online evenement of een interne webshop. Cool! Laten we samen gaan ontdekken hoe we dit kunnen realiseren.
Onze technieken
Tijdens het ontwikkelen van een webapplicatie werken we met een hoop verschillende technieken. Maar we kijken vooral naar het beoogde resultaat: welke technieken kunnen we daarvoor inzetten? Wij gebruiken met name Javascript en alle mogelijke frameworks hiervoor.
Project Sportclub Vrijwilligers Management
webapplicatie
Sportclub Vrijwilligers Management

Met onze eigen webapplicatie "Sportclub Vrijwilligers Management", kun je binnen een sportvereniging enorm veel tijd besparen. Door gebruik van onze slimme en moderne applicatie kun je aan de hand van data gemakkelijk jouw vrijwilligers indelen en beheren.

Daarnaast kun je competitiedata gemakkelijk exporteren naar je eigen website en je leden op de hoogte houden door middel van verschillende notificatie opties.

Naast de applicatie voor de vrijwilligersmanagers van de sportverenigingen, hebben we ook een applicatie voor leden. In deze applicatie kunnen de leden al hun activiteiten zien, ruilen met andere leden en zich inschrijven voor open diensten.

development, design, API integratie
Lees meer informatie
Tijd om complex makkelijk te maken?