Genips Logomenu
services

Webapplicaties

Moeilijke dingen simpel maken.

Je staat voor een digitale uitdaging: grote bestanden verwerken, een online evenement of een interne webshop. Cool! Laten we samen gaan ontdekken hoe we dit kunnen realiseren.
Webapplicaties
Onze technieken
Tijdens het ontwikkelen van een webapplicatie werken we met een hoop verschillende technieken. Maar we kijken vooral naar het beoogde resultaat: welke technieken kunnen we daarvoor inzetten? Ons oog valt dan vaak op één of meerdere van deze technieken:
ReactVue.jsTypescriptPHPNext.jsNuxtJSNestJSNode.jsNoSQLSQL
Project Sportclub Vrijwilligers Management
webapplicatie
Sportclub Vrijwilligers Management

Met onze eigen webapplicatie "Sportclub Vrijwilligers Management", kun je binnen een sportvereniging enorm veel tijd besparen. Door gebruik van onze slimme en moderne applicatie kun je aan de hand van data gemakkelijk jouw vrijwilligers indelen en beheren.

Daarnaast kun je competitiedata gemakkelijk exporteren naar je eigen website en je leden op de hoogte houden door middel van verschillende notificatie opties.

development, design, API integratie
Lees meer informatie
Project Revite Webapplicatie
webapplicatie
Revite Webapplicatie

Revite is een applicatie die reviews verzamelt en je helpt meer reviews te ontvangen. Door het samenbrengen van alle reviews van verschillende platformen geven we jou een ijzersterke, betrouwbare en transparante positie in de markt, terwijl we dagelijks je reviewaantallen vergroten. Daarnaast kun je in Revite complete workflows creëren om al jouw klanten te managen en op tijd een kaart of e-mail te sturen.

development, design, API integratie
Ontdek meer over Revite
Project Snel Projectservice Webapplicatie
webapplicatie
Snel Projectservice Webapplicatie

Snel Projectservice is een uitzendbureau voor grote projecten. Om bij te houden hoeveel uren de werknemers hebben gewerkt, hebben wij een handige applicatie ontwikkeld. Zo kunnen de werknemers gemakkelijk op hun telefoon de uren doorgeven en een handtekening laten zetten door de leidinggevende.

development, design, API integratie
Ontdek meer over Snel Projectservice
Tijd om complex makkelijk te maken?