Genips Logomenu

Wij zijn Genips

Jouw Digital Product Agency.

Genips is een ontwerp- en ontwikkelingsbureau voor groeiende bedrijven. Wij creëren eenvoudige, nuttige en mooie digitale oplossingen.
About Genips
Wie we zijn
Wij zijn Genips: een ontwerp- en ontwikkelingsbureau voor digitale producten. Genips bestaat uit een team van vier vrienden en freelancers die klaar staan om de meest ingewikkelde digitale puzzels op te lossen. We houden van eenvoudige en efficiënte producten maken. Van elk project maken wij een succes.
Mainstream? Nee, dat is Genips zeker niet. Slimme, digitale oplossingen bedenken is niet alleen ons werk. Het is onze passie. Wij maken digitale producten voor mensen. Producten waar iedereen mee overweg kan. Elk project dat we aannemen krijgt onze volle aandacht.
Micha van Dijk
Co-Founder & Digital Product Designer
Micha
Tijdens mijn opleiding Communication & Multimedia Design heb ik van alle kanten van het vak geproefd. Er zijn twee onderdelen die ik écht geweldig vindt: User Experience Design en Commercieel Ontwerpen.
Naast mijn studie heb ik veel freelance opdrachten gedaan. Toch miste ik altijd een partner om mee te sparren. Zo zijn Stefan en ik aan de praat geraakt over onze eigen onderneming. En kijk eens waar we nu staan!
Mail MichaBel Micha
Stefan Verweij
Co-Founder & Full Stack Developer
Stefan
Na vijf jaar in loondienst was het tijd voor iets anders. Micha en ik raakten daarom aan de praat over het starten van ons eigen bedrijf. Inmiddels is Genips gegroeid tot een creatief bureau waar ik de kans krijg om gave concepten en technieken toe te passen.
Ik ben altijd hard bezig om nieuwe ideeën te ontwikkelen. Zo komen we telkens weer tot een solide resultaat en een praktische oplossing voor de klant. React, Javascript, Typescript en Node kennen geen geheimen voor mij.
Mail StefanBel Stefan
Brechtje van Dam
Freelance Copywriter
Brechtje
Met een achtergrond in journalistiek en copywriting heb ik me volop ontwikkeld in het schrijven van persoonlijke en toch commerciële teksten. Ik ben dan ook blij dat ik bij Genips de kans krijg dit voor een scala aan klanten te doen.
In mijn vrije tijd pak ik graag een roman op en ook gamen vind ik heerlijk. Bij Genips hoop ik mijn passie verder te ontwikkelen: unieke teksten maken die écht passen bij jouw bedrijf.
Lees meer over Brechtje
Abel Jansen
Freelance SEA expert
Abel
De zoektocht naar een oplossing of een antwoord begint vaak bij Google. En Abel weet hier alles van! Doormiddel van Google Ads kan hij de aandacht van de gebruiker krijgen aan de hand van de zoekopdracht van deze gebruiker.
Abel doet het net even anders. Hij werkt niet met jaarcontracten en hoge implementatie kosten aan de hand van uren. Hij gelooft in een flexibele samenwerking die maandelijks opzegbaar is.
Lees meer over Abel
Stuur ons een bericht