Genips Logomenu
Over ons

Wij zijn Genips

Digital Product Agency

Een ontwerp- en ontwikkelingsbureau dat samenwerkt met groeiende bedrijven om eenvoudige, nuttige en mooie digitale oplossingen te creëren.

Wie we zijn

Wij zijn Genips en wij maken de mooiste en efficiëntste digitale producten. Genips bestaat uit een team van twee vrienden die klaar staan om de meest ingewikkelde puzzels aan te pakken. We houden van de dingen die we doen en we weten zeker dat we van elk project een succes kunnen maken.


Mainstream? Nee, zeker niet. Omdat het niet alleen werk is, maar ook onze passie. Het zijn niet alleen klanten, het zijn mensen. Elk project dat we aannemen is belangrijk voor ons.

Micha van Dijk
Digital Product Designer —

Micha

Tijdens mijn opleiding Communication & Multimedia Design heb ik alle kanten van het vak geproefd. Toch zijn er twee dingen die ik echt geweldig vind: User Experience Design & Commercieel Ontwerpen (conversie-optimalisatie).


Naast mijn studie heb ik ook veel freelance werk gedaan, maar toch miste ik hierbij altijd een partner om mee te sparren. Zo zijn Stefan en ik eens aan de praat geraakt over een eigen onderneming, en kijk eens waar we nu staan!

Stefan Verweij
Full Stack Developer —

Stefan

Na 5 jaar in loondienst te werken, was het toch tijd voor iets anders. Zo zijn Micha en ik aan de praat geraakt over het starten van een eigen onderneming. Ondertussen zijn we gegroeid tot een toffe agency met gave concepten, maar natuurlijk ook technieken!


Ik ben hard bezig om onze gave ideeën te ontwikkelen tot een solide resultaat en mooie oplossing voor de klant. React, Javascript, Typescript en Node kennen geen geheimen voor mij.

Stuur ons een bericht