Genips Logomenu

Duurzaamheid

Genips werkt aan een beter klimaat.

Als we allemaal ons steentje bijdragen aan een groene en duurzame wereld, dan kunnen we een hoop bereiken! Daarom planten wij namens al onze klanten een boom.
Ieder hosting abonnement = één boom geplant
Onze natuur heeft het helaas niet makkelijk. Elke minuut worden 40 voetbalvelden aan bomen gekapt. Wij vinden dat de vernietiging van deze belangrijke ecosystemen moet stoppen.
Daarom plant Genips in samenwerking met Trees for Kenya voor ieder hosting abonnement één boom. Dit doen we samen met ons product Sportclub Vrijwilligers Management. Zo helpen we nieuwe ecosystemen te realiseren en de mensen in Kenya te helpen aan het opbouwen van een duurzaam verdienmodel. Samen met jou dragen we bij aan een leefbare planeet.
Groene energie
De servers van Genips staan in een datacenter in Amsterdam. Dit datacenter gebruikt 100% herbruikbare groene energie. De servers worden gekoeld met water en restwarmte wordt doorgevoerd naar lokale scholen en bedrijven. Het water wordt na het afkoelen opnieuw gebruikt om de servers te koelen. Groener kan het bijna niet!
Duurzaam onderweg
Bijna iedere dag maken wij wel een reis naar ons kantoor. Dit doen we altijd per trein, fiets, te voet of met een elektrische auto. En komen we bij je op bezoek? Ook dan pakken we de trein of een elektrische auto en reizen we zoveel mogelijk samen. Onze elektrische auto's laden we op met groene, duurzame, stroom met vandebron.
Totaal aantal geplante bomen:
180