Genips Logomenu

Duurzaamheid

Genips werkt aan een beter klimaat.

Als we allemaal ons steentje bijdragen aan een groene en duurzame wereld, dan kunnen we een hoop bereiken! Daarom planten wij namens al onze klanten een boom.
Sustainability
Iedere klant = één boom geplant
Onze natuur heeft het helaas niet makkelijk. Elke minuut worden 40 voetbalvelden aan bomen gekapt. Wij vinden dat de vernietiging van deze belangrijke ecosystemen moet stoppen.
Daarom plant Genips in samenwerking met Trees for All voor elke klant een boom. Dat doen we bovendien elk jaar opnieuw voor elke bestaande klant. Zo helpen we nieuwe ecosystemen te realiseren. Samen met jou dragen we bij aan een leefbare planeet.
Heb je een hostingpakket via Genips? Dan planten we elk jaar één boom (per hostingpakket) in jouw naam.
Groene energie
De servers van Genips staan in een datacenter in Amsterdam. Dit datacenter gebruikt 100% herbruikbare groene energie. De servers worden gekoeld met water en restwarmte wordt doorgevoerd naar lokale scholen en bedrijven. Het water wordt na het afkoelen opnieuw gebruikt om de servers te koelen. Groener kan het bijna niet!
Duurzaam onderweg
Bijna iedere dag maken wij wel een reis naar ons kantoor. Dit doen we altijd per trein, fiets of te voet. Als we op bezoek gaan bij een klant, doen we dit ook per trein of met een elektrische auto. Natuurlijk laden we de elektrische auto alleen op met duurzame (groene) energie.
Totaal aantal geplante bomen:
50