Genips Logomenu
services

Webshops

De perfecte online winkel.

Het maken van een webshop is complex, zeker als je veel producten verkoopt. Laat ons helpen er een overzichtelijk geheel van te maken. Samen ontwerpen we de webshop van je dromen en optimaliseren we conversie.
Onderhoud- en optimalisatiepakketten voor je website
Webshops
Project Elfinbook
webshop
Elfinbook

Elfinbook verkoopt duurzame en herbruikbare notitieboekjes. Dankzij het speciale steenpapier kun je zo’n boekje wel 500 keer opnieuw gebruiken. Er worden bovendien geen bomen gekapt voor de productie. Na iedere aankoop wordt er zelfs een boom geplant om zo de natuur te redden. Voor Elfinbook hebben wij naast het neerzetten van een nieuwe webshop ook mogen meedenken over de online marketing.

development, design, conversie optimalisatie
Ontdek de webshop
Project Step Events Webshop
Webshop
Step Events Webshop

Step Events heeft een fysieke winkel in het centrum van Amersfoort. Daarnaast zijn ze ook de eigenaar van de webshop step-kopen.eu. Voor deze webshop zijn wij aan de slag gegaan met conversie optimalisatie, waar we onder andere gebruikmaken van a/b testen om de hoogst haalbare conversie te bereiken.

conversie optimalisatie, a/b testen, ecommerce tracking
Ontdek de webshop
Project Bouwreclame Webshop
webshop
Bouwreclame Webshop

Bouwreclame.shop is een web2print webshop waar je allerlei soorten prints kunt bestellen. Voor deze webshop hebben wij een ecommerce tracking gebouwd, door middel van de nieuwe Google Analytics 4 en Google Tag Manager. Daarnaast kijken we samen met de eigenaar naar het verbeteren van de conversie en optimaliseren van de snelheid.

development, ecommerce tracking
Ontdek de webshop
Klaar om een webshop te openen?