Genips Logomenu
services

Webshops

De perfecte online winkel.

Het maken van een webshop is complex, zeker als je veel producten verkoopt. Laat ons helpen er een overzichtelijk geheel van te maken. Samen ontwerpen we de webshop van je dromen en optimaliseren we conversie.
Onderhoud- & optimalisatie voor je webshop
Project MoneyGram Haas F1 Team Merchandise Store
webshop
MoneyGram Haas F1 Team Merchandise Store

Samen met onze partner Tricorp Workwear hebben wij de officiële merchandise webshop voor het Moneygram Haas F1 Team mogen ontwikkelen. De webshop is voorzien van verschillende API koppelingen met het ERP 'Uniconta' voor het ophalen van productdata en realtime verwerken van bestellingen en facturen.

Naast de ontwikkeling zijn we druk bezig met de optimalisatie van deze webshop. Neem een kijkje en je doet al gauw mee aan verschillende A/B en Multivariant-testen.

development, design, conversie optimalisatie, a/b testen
Ontdek de webshop
Project Retourkoop.nl
webshop
Retourkoop.nl

Voor retourkoop.nl hebben we een WooCommerce webshop ontwikkeld. De WordPress frontend is gebouwd met Elementor waardoor het gemakkelijk is om aanpassingen door te voeren. De data komt binnen via verschillende API-koppelingen met Bol en Microsoft PowerApps.

Na het bouwen, zijn we nog steeds druk met optimaliseren om alles uit de nieuwe online winkel te halen.

development, design, conversie optimalisatie
Ontdek de webshop
Project Step Events Webshop
Webshop
Step Events Webshop

Step Events heeft een fysieke winkel in het centrum van Amersfoort. Daarnaast zijn ze ook de eigenaar van de webshop step-kopen.eu. Voor deze webshop zijn wij aan de slag gegaan met conversie optimalisatie, waar we onder andere gebruikmaken van a/b testen om de hoogst haalbare conversie te bereiken.

conversie optimalisatie, a/b testen, ecommerce tracking
Ontdek de webshop
Project Luna Electronic
webshop
Luna Electronic

Luna Electronic is een Duits bedrijf dat electronische componenten in alle soorten en maten verkoopt. De webshop heeft een API koppeling met het ERP 'Uniconta' om productdata in te laden.

De website bevat meer dan 5.000 producten en snelheidsoptimalisatie is hier dus key. Zo werken we met Cloudflare en statische elementen om de website zo snel mogelijk te krijgen.

development, design
Ontdek de webshop
Klaar om een webshop te openen?