Genips Logomenu
services

Webshops

De perfecte online winkel.

Het maken van een webshop is complex, zeker als je veel producten verkoopt. Laat ons helpen er een overzichtelijk geheel van te maken. Samen ontwerpen we de webshop van je dromen en optimaliseren we conversie.
Onderhoud- en optimalisatiepakketten voor je website
Webshops
Project MoneyGram Haas F1 Team Merchandise Store
webshop
MoneyGram Haas F1 Team Merchandise Store

Samen met onze partner Tricorp Workwear hebben wij de officiële merchandise webshop voor het Moneygram Haas F1 Team mogen ontwikkelen. De webshop is voorzien van verschillende API koppelingen, zoals het ERP 'Uniconta' voor het ophalen van productdata en realtime verwerken van bestellingen en facturen.

Naast de ontwikkeling zijn we druk bezig met de optimalisatie van deze webshop. Neem een kijkje en je doet al gauw mee aan verschillende A/B en Multivariant-testen.

development, design, conversie optimalisatie, a/b testen
Ontdek de webshop
Project Luna Electronic
webshop
Luna Electronic

Luna Electronic is een bedrijf dat electronische componenten in alle soorten en maten verkoopt. De webshop heeft een API koppeling met het ERP 'Uniconta' om productdata in te laden.

development, design
Ontdek de webshop
Project Step Events Webshop
Webshop
Step Events Webshop

Step Events heeft een fysieke winkel in het centrum van Amersfoort. Daarnaast zijn ze ook de eigenaar van de webshop step-kopen.eu. Voor deze webshop zijn wij aan de slag gegaan met conversie optimalisatie, waar we onder andere gebruikmaken van a/b testen om de hoogst haalbare conversie te bereiken.

conversie optimalisatie, a/b testen, ecommerce tracking
Ontdek de webshop
Klaar om een webshop te openen?