Genips Logomenu

Waar kunnen we je mee helpen?

Genips is een Digital Product Agency gespecialiseerd in websites en webshops. Wij hebben een passie voor het creëren van gebruiksvriendelijke producten. Genips levert producten zo op dat je direct aan de slag kunt, zonder technische kennis. Wel zo handig.
Ook geïnteresseerd in onze duurzame plannen?
Homepage

Onze aanpak —

Van complex naar
simpel en efficiënt

Samen creëren we de website of webshop van je dromen in vier overzichtelijke stappen.
Verkennen
Samen met jou gaan we op zoek naar de beste manier om je product tot een succes te maken.
Ontwerp
We vormen een eerste ontwerp op basis van jouw wensen. Voor complexe opdrachten een simpele oplossing vinden is onze specialiteit.
Development
Genips gebruikt de nieuwste technologie om een efficiënt en flexibel product te bouwen dat voor iedereen begrijpelijk is.
Verbeteren
Een ontwerp is nooit af. Daarom helpen we je graag ontdekken hoe het in de toekomst nóg beter kan.

Beoordelingen —

Wat vinden
onze klanten?

Project Revite Webapplicatie
webapplicatie
Revite Webapplicatie

Revite is een applicatie die reviews verzamelt en je helpt meer reviews te ontvangen. Door het samenbrengen van alle reviews van verschillende platformen geven we jou een ijzersterke, betrouwbare en transparante positie in de markt, terwijl we dagelijks je reviewaantallen vergroten.

development, design, API integratie
Ontdek meer over Revite
Project DevOps-NL
website
DevOps-NL

DevOps-NL is een software development community waarin allerlei verschillende ontwikkelaars samen kunnen werken aan toffe opdrachten. Voor DevOps-NL hebben wij een website ontworpen met een hoogstaande UI en complexe back-end relaties.

development, design
Ontdek de website
Project Snel Projectservice Webapplicatie
webapplicatie
Snel Projectservice Webapplicatie

Snel Projectservice is een uitzendbureau voor grote projecten. Om bij te houden hoeveel uren de werknemers hebben gewerkt, hebben wij een handige applicatie ontwikkeld. Zo kunnen de werknemers gemakkelijk op hun telefoon de uren doorgeven en een handtekening laten zetten door de leidinggevende.

development, design, API integratie
Ontdek meer over Snel Projectservice
Project JHE Auto's
website
JHE Auto's

JHE Auto's is een familiebedrijf in Westervoort. De website heeft een API-koppeling, waardoor de accoasions worden ingeladen vanuit een andere applicatie en direct op alle bekende platforms worden geplaatst (bijvoorbeeld AutoTrack). De website is gebaseerd op een dynamische template met eigen stijl.

development, design, API integratie
Ontdek de website
Project AddVue
website
AddVue

AddVueConnect is het nieuwe en innovatieve platform voor de professionele contractmanager. De oude website was alleen niet meer zo innovatief en nieuw. Tijd voor een nieuwe dus! Voor AddVue hebben we een moderne, zakelijke en toch speelse website neergezet. Inclusief ondersteunende animaties en sterke content.

development, design, SEO
Ontdek de website
Project Revite
website
Revite

Revite is een applicatie die reviews verzamelt en je helpt meer reviews te ontvangen. Naast het ontwikkelen van de applicatie hebben we ook een website ontworpen en ontwikkeld, zodat Revite ook online goed vindbaar is.

development, design
Ontdek de website
Project Eline Hoebe Trainingsacteur
website
Eline Hoebe Trainingsacteur

Voor Eline hebben we een rustige en overzichtelijke website mogen ontwerpen. De nieuwe branding, inclusief logo, past perfect bij de persoonlijke uitstraling van Eline. De website in ontwikkeld in WordPress, zodat Eline ook zelf gemakkelijk aanpassingen kan maken.

development, design, branding
Ontdek de website
Project Elfinbook
webshop
Elfinbook

Elfinbook verkoopt duurzame en herbruikbare notitieboekjes. Dankzij het speciale steenpapier kun je zo’n boekje wel 500 keer opnieuw gebruiken. Er worden bovendien geen bomen gekapt voor de productie. Na iedere aankoop wordt er zelfs een boom geplant om zo de natuur te redden. Voor Elfinbook hebben wij naast het neerzetten van een nieuwe webshop ook mogen meedenken over de online marketing.

development, design, conversie optimalisatie
Ontdek de webshop
Project Studio Schneemann
website
Studio Schneemann

Studio Schneemann is een kunststudio door Diederik Schneemann. Voor Schneemann hebben we een nieuwe website mogen ontwerpen en ontwikkelen. De kunst op de website staat centraal en wordt ondersteund door een heldere navigatie en animaties.

design, development
Ontdek de website
Project Step Events Webshop
Webshop
Step Events Webshop

Step Events heeft een fysieke winkel in het centrum van Amersfoort. Daarnaast zijn ze ook de eigenaar van de webshop step-kopen.eu. Voor deze webshop zijn wij aan de slag gegaan met conversie optimalisatie, waar we onder andere gebruikmaken van a/b testen om de hoogst haalbare conversie te bereiken.

conversie optimalisatie, a/b testen, ecommerce tracking
Ontdek de webshop
Project Bouwreclame Webshop
webshop
Bouwreclame Webshop

Bouwreclame.shop is een web2print webshop waar je allerlei soorten prints kunt bestellen. Voor deze webshop hebben wij een ecommerce tracking gebouwd, door middel van de nieuwe Google Analytics 4 en Google Tag Manager. Daarnaast kijken we samen met de eigenaar naar het verbeteren van de conversie en optimaliseren van de snelheid.

development, ecommerce tracking
Ontdek de webshop