Genips Logomenu
Websites
services

Websites

Op naar de volgende stap.

Met geavanceerde technologieën bieden wij een groot aantal digitale services, waaronder slim webdesign en -ontwikkeling, UX / UI-verbetering en bedrijfsoplossingen die grenzen verleggen. Bekijk ons portfolio en laat je overtuigen.

Onderhoud- en optimalisatiepakketten voor je website
Project De MultiCulti Coach
november 2020
De MultiCulti Coach

Mahmoud Aznabet is de eigenaar van De MultiCulti Coach, hij richt zich op drie doelgroepen: zorgprofessionals, hoogopgeleiden met een migratie achtergrond en (aanstaande) vaders. Maar nog veel belangrijker: Mahmoud staat voor diversiteit, inclusie en persoonlijkheid. Dit moest door de complete website de uitstraling worden. Een moderne website en een persoonlijke touch.

design, development, branding
Ontdek de website
Project Verhuisbus Groningen
oktober 2020
Verhuisbus Groningen

Verhuisbusgroningen.nl verhuurt verhuisbussen in de omgeving van Groningen. Voor deze website hebben we de SEO een flinke boost gegeven, waardoor de website meer verkeer en verhuuraanvragen ontvangt. Daarnaast hebben we de contactformulieren met een API gekoppeld aan Google Sheets, zodat het bedrijf meer overzicht heeft in de huuraanvragen.

design, development, SEO, API integratie
Ontdek de website
Project Studio Schneemann
juli 2020
Studio Schneemann

Studio Schneemann is een kunststudio door Diederik Schneemann. Voor Schneemann hebben we een nieuwe website mogen ontwerpen en ontwikkelen. De kunst op de website staat centraal en wordt ondersteund door een heldere navigatie en animaties.

design, development
Ontdek de website
Project CrossBizz
augustus 2020
CrossBizz

CrossBizz is het bedrijf van Chris Bos. Chris is een gedreven communicatietrainer en werd door Corona verplicht om eens goed naar z’n website te kijken. Hij heeft met ons zijn schetsen en ideeën gedeeld en het was vervolgens aan ons om er een gebruiksvriendelijke website van te maken.

design, development
Ontdek de website

Eigen website beginnen?