Genips Logomenu
services

Websites

Op naar de volgende stap voor je bedrijf.

Wij vinden dat digitale producten efficiënt en simpel moeten zijn. Met geavanceerde technologieën biedt Genips een groot aantal digitale diensten, waaronder slim webdesign, UX/UI-verbetering en bedrijfsoplossingen die grenzen verleggen. Bekijk ons portfolio en laat je overtuigen.
Onderhoud- & optimalisatie voor je website
Project Moova
website
Moova

Bij Moova begrijpen ze de problemen tijdens het verhuizen helemaal. Verhuizen is onwijs stressvol en dan moet je nog een goede keuze kunnen maken tussen al die verschillende verhuisbedrijven! Wij hebben een website ontwikkeld waar je alle verhuisbedrijven in Nederland kunt zoeken, vergelijken en contact mee kunt opnemen.

development
Ontdek de website
Project Korfbalclub Antilopen
website
Korfbalclub Antilopen

De Korfbalclub Antilopen uit Leusden is een grote en actieve vereniging in de korfbalwereld. De nieuwe website past precies bij de uitstraling van de vereniging. Alle data in deze website wordt ingeladen via verschillende API's en onze eigen applicatie voor sportverenigingen 'Sportclub Vrijwilligers Management'.

development, design, API integratie
Ontdek de website
Project DevOps-NL
website
DevOps-NL

DevOps-NL is een software development community waarin allerlei verschillende ontwikkelaars samen kunnen werken aan toffe opdrachten. Voor DevOps-NL hebben wij een website ontworpen met een hoogstaande UI en complexe back-end relaties.

development, design
Ontdek de website
Project AddVue
website
AddVue

AddVueConnect is het nieuwe en innovatieve platform voor de professionele contractmanager. De oude website was alleen niet meer zo innovatief en nieuw. Tijd voor een nieuwe dus! Voor AddVue hebben we een moderne, zakelijke en toch speelse website neergezet. Inclusief ondersteunende animaties en sterke content.

development, design, SEO
Ontdek de website
Project Eline Hoebe Trainingsacteur
website
Eline Hoebe Trainingsacteur

Voor Eline hebben we een rustige en overzichtelijke website mogen ontwerpen. De nieuwe branding, inclusief logo, past perfect bij de persoonlijke uitstraling van Eline. De website in ontwikkeld in WordPress, zodat Eline ook zelf gemakkelijk aanpassingen kan maken.

development, design, branding
Ontdek de website
Project Studio Schneemann
website
Studio Schneemann

Studio Schneemann is een kunststudio door Diederik Schneemann. Voor Schneemann hebben we een nieuwe website mogen ontwerpen en ontwikkelen. De kunst op de website staat centraal en wordt ondersteund door een heldere navigatie en animaties.

design, development
Ontdek de website
Eigen website beginnen?