Genips Logomenu

Waar kunnen we je mee helpen?

Genips is een Digital Product Agency gespecialiseerd in websites en webshops. Wij hebben een passie voor het creëren van gebruiksvriendelijke producten. Genips levert producten zo op dat je direct aan de slag kunt, zonder technische kennis. Wel zo handig.
Ook geïnteresseerd in onze duurzame plannen?
Homepage

Onze aanpak —

Van complex naar
simpel en efficiënt

Samen creëren we de website of webshop van je dromen in vier overzichtelijke stappen.
Verkennen
Samen met jou gaan we op zoek naar de beste manier om je product tot een succes te maken.
Ontwerp
We vormen een eerste ontwerp op basis van jouw wensen. Voor complexe opdrachten een simpele oplossing vinden is onze specialiteit.
Development
Genips gebruikt de nieuwste technologie om een efficiënt en flexibel product te bouwen dat voor iedereen begrijpelijk is.
Verbeteren
Een ontwerp is nooit af. Daarom helpen we je graag ontdekken hoe het in de toekomst nóg beter kan.

Beoordelingen —

Wat vinden
onze klanten?

Project Retourkoop Webshop
webshop
Retourkoop Webshop

Voor retourkoop.nl hebben we een WooCommerce webshop ontwikkeld. De WordPress frontend is gebouwd met Elementor waardoor het gemakkelijk is om aanpassingen door te voeren. De data komt binnen via verschillende API-koppelingen.

Na het bouwen, zijn we nog steeds druk met optimaliseren om alles uit de nieuwe winkel te halen.

development, design, conversie optimalisatie
Ontdek de webshop
Project MoneyGram Haas F1 Team Merchandise Store
webshop
MoneyGram Haas F1 Team Merchandise Store

Samen met onze partner Tricorp Workwear hebben wij de officiële merchandise webshop voor het Moneygram Haas F1 Team mogen ontwikkelen. De webshop is voorzien van verschillende API koppelingen, zoals het ERP 'Uniconta' voor het ophalen van productdata en realtime verwerken van bestellingen en facturen.

Naast de ontwikkeling zijn we druk bezig met de optimalisatie van deze webshop. Neem een kijkje en je doet al gauw mee aan verschillende A/B en Multivariant-testen.

development, design, conversie optimalisatie, a/b testen
Ontdek de webshop
Project Sportclub Vrijwilligers Management
webapplicatie
Sportclub Vrijwilligers Management

Met onze eigen webapplicatie "Sportclub Vrijwilligers Management", kun je binnen een sportvereniging enorm veel tijd besparen. Door gebruik van onze slimme en moderne applicatie kun je aan de hand van data gemakkelijk jouw vrijwilligers indelen en beheren.

Daarnaast kun je competitiedata gemakkelijk exporteren naar je eigen website en je leden op de hoogte houden door middel van verschillende notificatie opties.

development, design, API integratie
Lees meer informatie
Project Luna Electronic
webshop
Luna Electronic

Luna Electronic is een bedrijf dat electronische componenten in alle soorten en maten verkoopt. De webshop heeft een API koppeling met het ERP 'Uniconta' om productdata in te laden.

development, design
Ontdek de webshop
Project Snel Projectservice Webapplicatie
webapplicatie
Snel Projectservice Webapplicatie

Snel Projectservice is een uitzendbureau voor grote projecten. Om bij te houden hoeveel uren de werknemers hebben gewerkt, hebben wij een handige applicatie ontwikkeld. Zo kunnen de werknemers gemakkelijk op hun telefoon de uren doorgeven en een handtekening laten zetten door de leidinggevende.

development, design, API integratie
Ontdek meer over Snel Projectservice
Project Korfbalclub Antilopen
website
Korfbalclub Antilopen

De Korfbalclub Antilopen uit Leusden is een grote en actieve vereniging in de korfbalwereld. De nieuwe website past precies bij de uitstraling van de vereniging. Alle data in deze website wordt ingeladen via verschillende API's en onze eigen applicatie voor sportverenigingen 'Sportclub Vrijwilligers Management'.

development, design, API integratie
Ontdek de website
Project Step Events Webshop
Webshop
Step Events Webshop

Step Events heeft een fysieke winkel in het centrum van Amersfoort. Daarnaast zijn ze ook de eigenaar van de webshop step-kopen.eu. Voor deze webshop zijn wij aan de slag gegaan met conversie optimalisatie, waar we onder andere gebruikmaken van a/b testen om de hoogst haalbare conversie te bereiken.

conversie optimalisatie, a/b testen, ecommerce tracking
Ontdek de webshop
Project DevOps-NL
website
DevOps-NL

DevOps-NL is een software development community waarin allerlei verschillende ontwikkelaars samen kunnen werken aan toffe opdrachten. Voor DevOps-NL hebben wij een website ontworpen met een hoogstaande UI en complexe back-end relaties.

development, design
Ontdek de website
Project AddVue
website
AddVue

AddVueConnect is het nieuwe en innovatieve platform voor de professionele contractmanager. De oude website was alleen niet meer zo innovatief en nieuw. Tijd voor een nieuwe dus! Voor AddVue hebben we een moderne, zakelijke en toch speelse website neergezet. Inclusief ondersteunende animaties en sterke content.

development, design, SEO
Ontdek de website
Project Eline Hoebe Trainingsacteur
website
Eline Hoebe Trainingsacteur

Voor Eline hebben we een rustige en overzichtelijke website mogen ontwerpen. De nieuwe branding, inclusief logo, past perfect bij de persoonlijke uitstraling van Eline. De website in ontwikkeld in WordPress, zodat Eline ook zelf gemakkelijk aanpassingen kan maken.

development, design, branding
Ontdek de website
Project Studio Schneemann
website
Studio Schneemann

Studio Schneemann is een kunststudio door Diederik Schneemann. Voor Schneemann hebben we een nieuwe website mogen ontwerpen en ontwikkelen. De kunst op de website staat centraal en wordt ondersteund door een heldere navigatie en animaties.

design, development
Ontdek de website